Advanced Search
More Search Options
we found 0 results
Your search results

Rreth PRIMIS REAL ESTATE

Vizioni Yne

PRIMIS , eshte nje kompani e cila sherben si rregullator i tregut imobiliar dhe nje pike referimi e besueshme per investitoret vendas dhe e huaj . Stafi ynë me shtrije në të tërë Shqipërinë me idetë e tij krijuese jep në çdo kohë zgjidhje fitimprurëse për pronarët, blerësit, qiramarrësit  dhe investitorët duke njohur mire prioritetet e zhvillimit në projektet e qeverisë dhe institucioneve ndërkombëtare që i asistojnë  në fusha si, turizmi, zona urbane, industriale etj.

95,000

Objekt biznesi ne shitje, te rruga e Kavajes...

Rruga e Kavajës, Tirana, Albania,
Category: in
Size:60,00 m2 ID:20542
Agent:gregipasholli
68,000

Apartament ne shitje, te rruga e Kavajes

Rruga e Kavajës, Tirana, Albania,
Category: in
Size:61,50 m2 ID:20539
Agent:gregipasholli
40,000

Apartament me qera, te rruga Bardhyl

Rruga Bardhyl, Tirana, Albania,
Category: in
Size:150,00 m2 ID:20531
Agent:azetashahaj
450

Apartament me qera, Bulevardi Zogu 1.

Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania,
Category: in
Size:130,00 m2 ID:20514
Agent:azetashahaj
40,000 (ALL)

Apartament me qera, te Komuna e Parisit.

Komuna e Parisit, Tirana, Albania, ,
Category: in
Size:89,00 m2 ID:20507
Agent:gregipasholli
350

Apartament me qera, rruga e Dibres.

Rruga e Dibrës, Tirana, Albania,
Category: in
Size:100,00 m2 ID:20505
Agent:gregipasholli
450

Apartament me qera, rruga e Elbasanit.

Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania,
Category: in
Size:104,00 m2 ID:20496
Agent:gregipasholli
105,000

Apartament ne shitje, te Kristal Center

Kristal Center Bus Stop, Boulevard Zog I, Tirana, Albania,
Category: in
Size:100,00 m2 ID:20493
Agent:gregipasholli
70,000 (ALL)

Objekt biznesi me qera, te Bulevardi Zogu 1.

Bulevardi Zogu I, Tirana, Albania,
Category: in
Size:90,00 m2 ID:20487
Agent:gregipasholli

PRIMIS , eshte nje kompani e cila sherben si rregullator i tregut imobiliar dhe nje pike referimi e besueshme per investitoret vendas dhe e huaj .

1.

Kerko Pronen

2.

Kontakto Agjentin

3.

Merr Celesat

4.

Jeto i Lumtur

Njihuni me Stafin

Agjentet Tane

CAKTO NJE TAKIM TANI!

(+355) 68 90 63 666

Compare Listings