Your search results

Rreth PRIMIS LIGJ

Vizioni ynë

Primis është themeluar nga Av. Ilir Qafa, Av. Elton beqiraj dhe Ark. Arkond Canaj dhe është fokusuar në ofrimin e shërbimeve profesionale dhe këshillimi në fushën e ligjit, tatimeve, kontabilitetit, marketingut, menaxhimit dhe planfikimit strategjik.Primis angazhohet të ndihmojë klientët në realizimin e strategjive të tyre tregtare duke ofruar këshillim ekselent. Arritja e objektivit të paracaktuar përbën boshtin e punës sonë.

“Ne themi ate qe bejme dhe bejme ate qe themi!”

Primis Law beson se ndërtimi i një strukturë të përbërë nga një staf profesional është çelësi i konsulencës ekselente që firma jonë ofron. Për këtë arsye, ne i besojmë një ekipi ekspertësh të shquar një fusha të ndryshme të ligjit civil, tregtar, penal dhe administrativ.

Rezultatet e kënaqshme janë fokusi i punës tonë. Për t’ju përgjigjur nevojave të klientëve dhe partnerëve tanë, Avokatët e zyrës punojnë me rigorozitet për të ndërtuar strategjinë më të përshtatshme dhe të personalizuar për çdo klient. Në mënyrë periodike ne raportojmë mbi ecurinë e punës si dhe përgatitemi për hapat vijuese.

PRAKTIKAT LIGJORE

Fushat e praktikes

1.

E drejta e Pronesise

Me specialistĂ« nĂ« tĂ« gjitha fushat e sĂ« drejtĂ«s sĂ« pronĂ«sisĂ«, pavarĂ«sisht nĂ«se jeni njĂ« institucion i madh qĂ« kĂ«rkon pĂ«rkrahje nĂ« njĂ« projekt ndĂ«rtimi kompleks apo investim…

2.

Ndërtim dhe Infrastrukturë

Industria e ndĂ«rtimit pĂ«rballet me sfida shumĂ«vjeçare. PĂ«r kontraktorĂ«t dhe nĂ«nkontraktorĂ«t, projektet e mĂ«dha kĂ«rkojnĂ« njĂ« kohĂ« tĂ« gjatĂ« pĂ«r tĂ« ardhur nĂ« tryezĂ« dhe njĂ« kohĂ« tĂ« gjatĂ« pĂ«r tĂ« marrĂ« miratimin…

3.

Energjia dhe Burimet Natyrore

Ne jemi zoterues te hollesishem të kompleksitetit të sektorit të energjisë dhe burimeve natyrore dhe e vlerësojmë maksimalisht mjedisin e tij rregullator. Jemi të njohur për..

4.

Taksimi

PĂ«rputhja e taksave Ă«shtĂ« sfiduese pĂ«r çdo biznes, tĂ« madh apo tĂ« vogĂ«l. Terreni i planifikimit tĂ« taksave ligjore kĂ«rkon njĂ« lundrim special. Ekipi ynĂ« i taksave Ă«shtĂ« kĂ«tu pĂ«r tĂ« mbĂ«shtetur…

5.

Finance dhe Banke

Ne kemi njĂ« praktikĂ« tĂ« themeluar bankare dhe financiare tĂ« pĂ«rbĂ«rĂ« nga njĂ«zet avokatĂ« qĂ« kujdesen pĂ«r njĂ« gamĂ« klientĂ«sh, duke pĂ«rfshirĂ« bankat private, menaxherĂ«t e pasurisĂ«, menaxherĂ«t e mjeteve…

6.

E drejte Tregtare

Primis ka njĂ« praktikĂ« kryesore dhe tĂ« gjerĂ« tregtare qĂ« mbulon çështjet e korporatave, punĂ«simit, mosmarrĂ«veshjeve tregtare, mbrojtjes sĂ« tĂ« dhĂ«nave, pronĂ«s intelektuale, kontratave tregtare…

VENDIME GJYGJESORE

Shiko Vendimet

Vendimi nr. 87 i datës 01.04.2009 i Kolegjit Penal

Vendimi nr. 87 i datĂ«s 01.04.2009 i Kolegjit Penal i GjykatĂ«s sĂ« LartĂ« ka konstatuar se Ă«shtĂ« pretenduar qĂ« shtetasi A.H. , nĂ«pĂ«rmjet komunikimit tĂ« tij me anĂ« tĂ« numrit tĂ« telefonit 068……….., ka kĂ«rkuar nga persona tĂ« tjerĂ« mundĂ«si pĂ«r sigurimin e vizave ose dhe krijimin e lehtĂ«sirave pĂ«r kalim tĂ« paligjshĂ«m tĂ« kufirit, nĂ« favor tĂ« shtetasve tĂ« ndryshĂ«m….. lexo vendimin

Vendimi nr 245 i datës 04 11 2009 i Kolegjit Penal

Vendimi nr. 245 i datĂ«s 04.11.2009 i Kolegjit Penal i GjykatĂ«s sĂ« LartĂ« ka konstatuar se nga arsyetimi i vendimeve tĂ« gjykateve tĂ« faktit duket qartazi se prej tyre ka njĂ« paqartĂ«si mbi aplikimin e nenit 228/1 tĂ« Kodit tĂ« ProcedurĂ«s Penale. NĂ« kĂ«tĂ« dispozitĂ« kĂ«rkohet si kusht bazĂ« pĂ«r krijimin e “dyshimit tĂ« arsyeshĂ«m” nĂ« ekzistencĂ«n…. lexo vendimin

Artikuj Ligjor

Lexo Artikujt

Vështrim krahasues ndërmjet Common Law dhe C...

Maj 13, 2019
-Të përbashkëtat dhe dallimet midis trashëgimisë në Shqipëri, Itali dhe në Gjermani. Të përbashkëtat: -Si në Shqipë [more]
Continue Reading

“Prezumimi i Pafajsisë”

Maj 13, 2019
Kuptimi i parimit të pafajsisë sipas nenit 4 të Kodit të Procedurës Penale është se i pandehuri ose personi i dyshu [more]
Continue Reading

Krimi Kibernetik

Maj 06, 2019
Ratifikimi I Konventes per krimin ne fushen e kibernetikes ka si qellim luftimin kunder krimit kibernetik dhe nevoj [more]
Continue Reading

EKSPERTET TANE

Njihuni me Stafin

FOUNDING and MANAGING PARTNER

ILIR QAFA

Avokat

EKIPI LIGJOR

ALTIN KAZIAJ

Associates

BLERINA CELA

Associates

FABIOLA ISMAILI

Associates

KRENAR QAFA

Associates

KRISTINA BLUSHI

Associates

IDA CACA

Associates

ENCO KUMANI

Paralegal

XHOELA DEDA

Paralegal

DESARA HATIA

Office Manager

CAKTO NJE TAKIM TANI!

(+355) 68 90 63 666

Compare Listings