Your search results

Av. Ilir Qafa

Founding Partner | [email protected]

About Me

Ilir Qafa, i lindur në vitin 1978, është diplomuar për Drejtësi në Universitetin “La Sapienza”, Romë, Itali dhe është profesionist i së drejtës prej 16 vitesh. Përvoja e tij profesionale ka nisur pas diplomimit në sistemin gjyqësor italian për të vijuar më tej në Republikën e Shqipërisë. Ai shënon një karrierë të sukseshme në disa nga postet më të rëndësishme të administratës publike shqiptare. Z. Qafa ka mbajtur për 4 vite (2013-2017) pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit të Provës. Ndër të tjera ai ka ushtruar funksionin e Këshilltarit të Minsitrit të Drejtësisë si dhe atë të Drejtorit të Përgjithshëm të Shërbimit Përmbarimor. Ilir Qafa ka dhënë kontributin e tij profesional edhe si Drejtor në Drejtorinë e Standardeve Minerare dhe Industriale në Ministrinë e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjitikës, Bashkinë Tiranë, ATP dhe të tjera.
Av. Ilir Qafa është avokat i liçensuar anëtar i Dhomës së Avokatisë Tiranë dhe është ekspert në fushën e së drejtës administrative, penale dhe publike. Ai zotëron në mënyrë të shkëlqyer gjuhën italiane, angleze dhe frënge.

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings