Your search results

Av. Elton Beqiraj

Founding Partner | [email protected]

About Me

Elton Beqiraj ka studiuar ne universitetin ne Sapienza te Romes per Jurisprudence. Pas kthimit ne Shqiperi ne vitin 2004 ka pasur nje aktualitet te endur ne rrafshin politik ne fushen e strategjive dhe menaxhimit te fushatave. Nga viti 2006 operon ne sektorin privat ne fushen e konsulences dhe ekspertizen mbi investimet e huaja. Ne kete fushe ka perfaqesuar 2 herë qeverine Shqiptare ne forumin ekonomik te Romes dhe ka qënë pëfaqesues i zyres se kontaktit Ragione Vento. Ka ashkepunuar me kompani kryesore ne Shqiperi ne fushen e energjise dhe minierave.

Contact Me

Schedule a showing?
You can reply to private messages from "Inbox" page in your user account.

Compare Listings